fbpx
Virtuaalialusta
info@globex.fi

Virtuaalialusta

Varhaiskasvatus-messut 2020 järjestettiin uudella kotimaisella, helppokäyttöisellä ja elämyksellisellä tapahtuma-alustalla, joka ei vaadi latauksia tai asennuksia.

Lue lisää tapahtuma-alustasta Globex Oy:n sivuilta >>

Tutustu keskeisiin ominaisuuksiin:

REKISTERÖINTI: Tapahtuman etusivulla on rekisteröintipiste, johon sinun täytyy ilmoittautua tullessasi tapahtumaan. kun olet rekisteröitynyt tapahtumaan, pääset vapaasti tutustumaan messujen tarjontaan. poikkeuksena perjantain livestream-luennot, jonne täytyy erikseen ilmoittautua.

  

NÄYTTELY JA LUENNOT: Messuilla on kaksi pääsalia: Näyttely ja Luennot – aivan kuten perinteisessä tapahtumassakin. Valitse vapaasti!

NÄYTTELYOSASTOT: Klikkaa näyttelyssä osastoa, johon haluat tutustua tarkemmin. Voit mm. kerätä esitteitä, chattailla livenä (pe 23.10. klo 9-16), tutustua tietoiskuihin, pyytää yhteydenottoa, osallistua kilpailuihin tai arvontaan tai pitää jopa videopalaverin näytteilleasettajasta riippuen.

Luentosalin aulassa näet tarjolla olevat luennot, jotka voivat olla joko tallenteita, webinaareja tai livestriimejä. Klikkaa valitsemasi salin ovea ja istahda katselemaan luentoa! Jos kyseessä on maksullinen luento, sinut ohjataan ensin maksamaan. Mikäli olet maksanut luennon jo etukäteen, pääset suoraan sisälle katsomaan luentoa.

Joidenkin näytteilleasettajien osastoilla on näkyvissä Rekry-tunnus. Siitä tiedät, että heillä on työtä tarjolla! Käy kurkkaamassa ja kysymässä!

Kätevä Oma Expo -palvelu löytyy tapahtuman ylävalikosta. Sinne voit kerätä talteen näytteilleasettajan materiaaleja tai rakentaa oman tapahtuma-aikataulun sen perusteella, mitä luentoja haluat katsoa.

Foorumilla voit jutella muiden messuvieraiden kanssa ja tarkistaa, löytyykö tuttuja!

Virtuaalialusta ja Varhaiskasvatus-messut avautuvat ma 19.10. ja ovat avoinna koko messuviikon 19.–25.10. Messut huipentuvat pe 23.10. klo 9–16, jolloin lähetetään luentoja livestriiminä verkossa. Samana päivänä pääset chattailemään livenä näytteilleasettajien kanssa!