fbpx
Espoo Dipoli
info@globex.fi

Messuista

Varhaiskasvatusalan tärkein oma tapahtuma – Tule paikan päälle tai osallistu verkossa

#varhaiskasvatusmessut

Ensimmäiset Varhaiskasvatus-messut järjestettiin 2005 Helsingin Kaapelitehtaalla. Siitä lähtien tapahtuma on kasvanut ja kehittynyt koko varhaiskasvatusalan tärkeimmäksi yhteiseksi tapahtumaksi. Varhaiskasvatus-messuille kokoonnutaan kouluttautumaan ja tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia kollegoita ympäri Suomen. Kattava näyttely on oleellinen osatekijä messujen ainutlaatuisen tunnelman luomisessa.

Tapahtuma muuttuu ja kehittyy ajan mukana. Viime vuonna koronapandemian myötä messut järjestettiin pelkästään verkossa.

Käytä somessa tunnistetta #varhaiskasvatusmessut

Vuoden 2023 messut järjestetään Espoon Dipolissa ja verkossa

   

Tänä vuonna kokoonnumme Aalto-yliopiston päärakennus Dipoliin, joka on yliopiston näyteikkuna ja suosittu kohtauspaikka. Vuonna 1966 teekkareiden yliopistotaloksi valmistuneen Dipolin suunnittelivat Raili ja Reima Pietilä.

Dipoliin on helppo saapua esim. metrolla. Katso Dipolin omilta sivuilta kartta ja ohjeita saapumiseen.

Koska Dipolin yleisökapasiteetti on rajallinen, tarjoamme vaihtoehdoksi myös verkko-osallistumisen. Pääsalin eli Kaleva-salin luennot striimataan ja voit siis osallistua tapahtumaan seuraamalla Kaleva-salin luentoja verkon välityksellä. Verkossa voit katsella myös etukäteen tallennettuja tietoiskuja. Valitse ilmoittautumislomakkeella, tuletko messuille paikan päälle Dipoliin vai osallistutko verkon välityksellä.

Verkko-osallistujille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet ja -linkin to 5.10. Muista merkitä ilmoittautumislomakkeelle sähköpostiosoitteesi erityisen tarkasti, sillä siihen lähetämme linkin ja infon. Tarvitset sähköpostiosoitettasi myös verkkotapahtumaan kirjautumisessa.

Hinta on sama sekä paikan päällä että verkossa osallistuville.


Katso ohjelma >> (tulossa myöhemmin)

Ilmoittaudu mukaan >> (tulossa myöhemmin)

Kehittämispäivä >> (tulossa myöhemmin)

Näytteilleasettajille >> (tulossa myöhemmin)

Näyttelykartta >> (tulossa myöhemmin)

Tietoa Dipolista >>

 

Varhaiskasvatus-messut järjestää Globex Oy