fbpx
Virtuaalialusta
info@globex.fi

Messuista

Messut perutaan. Lue lisää >>

Varhaiskasvatusalan tärkein oma tapahtuma

Ensimmäiset Varhaiskasvatus-messut järjestettiin 2005 Helsingin Kaapelitehtaalla. Siitä lähtien tapahtuma on kasvanut ja kehittynyt koko varhaiskasvatusalan tärkeimmäksi yhteiseksi tapahtumaksi. Varhaiskasvatus-messuille kokoonnutaan kouluttautumaan ja tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia kollegoita ympäri Suomen. Kattava näyttely on oleellinen osatekijä messujen ainutlaatuisen tunnelman luomisessa.

Tapahtuma muuttuu ja kehittyy ajan mukana. Viime vuonna koronapandemian myötä messut järjestettiin pelkästään verkossa. Tänä vuonna kävijällä on mahdollisuus valita, saapuuko paikan päälle Finlandia-talolle vai osallistuuko tapahtumaan verkon välityksellä kotikonttorilta. Finlandia-salin ohjelmaa on mahdollista seurata striimattuna verkon välityksellä virtuaalialustan luentosalissa.

Finlandia-talolla alkaa mittava, useita vuosia kestävä peruskunnostus v. 2022 alussa. Tämän vuoden messut ovat siis viimeinen tilaisuus pitkiin aikoihin tulla paikan päälle nauttimaan messujen ja Finlandia-talon ainutlaatuisesta tunnelmasta ja arkkitehtuurista.

Osallistutpa paikan päällä tai verkossa, luvassa on joka tapauksessa jälleen kerran ajankohtaista ja monipuolista ohjelmaa, loistavia esityksiä, ideoita ja työkaluja päivittäiseen työhön ja tekemiseen!

Katso ohjelma >>

Ilmoittaudu >>

Finlandia-talolla huolehditaan tapahtuman sujumisesta turvallisesti. Lue lisää >>

Varhaiskasvatus-messut järjestää Globex Oy