fbpx
Espoo Dipoli
info@globex.fi

Varhaiskasvatus-messut info osallistujille

VARHAISKASVATUS-MESSUT 2023
DIPOLI, ESPOO, PERJANTAI 6.10.2023 KLO 8-16 

SAAPUMINEN

Dipoli (Aalto-yliopiston päärakennus) sijaitsee osoitteessa Otakaari 24, 02150 Espoo. Ovet aukeavat klo 8.00 ja tapahtuma päättyy klo 16.00. Tarkemmat saapumisohjeet löydät TÄÄLTÄ

PYSÄKÖINTI

Parkkipaikkoja on rajallisesti, joten paikalle kannattaa tulla julkisilla kulkuvälineillä.

ILMOITTAUTUMINEN 

Osanottajille on varattu henkilökohtaiset nimikortit. Nimikortit noudetaan saavuttaessa tapahtumaan – ne löytyvät pääsisäänkäynnin läheisyydessä olevalta pöydältä sukunimen mukaan aakkostettuina. Nimikortti on pääsylippusi tapahtumaan. Tapahtumassa on maksuton vaatesäilytys.

RAVINTOLAPALVELUT(HUOM! KAIKKI YHTEYDENOTOT RUOKAILUA KOSKIEN SUORAAN RAVINTOLAAN)
Tämä kohta ei koske Kehittämispäivälle osallistuvia, joille lähetetään ruokailusta erillinen tiedote sähköpostiin.

Dipolissa on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti ravintola Reimassa.
Tarkemmat tiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Ravintola Reima toimii myös opiskelijaravintolana, joten siellä on välillä ruuhkaa. Lähistön lounasvaihtoehtoja lisää löydät TÄÄLTÄ

Ryhmät voivat tarvittaessa pyytää lounaat laskulle. Ryhmien yhteydenotot hyvissä ajoin sähköpostitse: myyntipalvelu.dipoli@compass-group.fi. Laskutustietojen käsittelyssä menee n. 7 arkipäivää.

Aulakahvila palvelee osallistujia tapahtuma-alueella 1. kerroksessa.

OHJELMA JA LUENTOMATERIAALIT

Päivän ohjelman löydät tapahtuman kotisivuilta osoitteessa www.varhaiskasvatusmessut.net Tapahtumassa ei ilmoittauduta erikseen millekään luennolle. Kaleva -saliin mahtuvat kaikki, muihin saleihin rajallinen määrä osallistujia. Otathan toiset huomioon etkä varaa paikkoja saleista etukäteen. Huomaathan että salien vaihto on mahdollista vain taukojen aikana – ei kesken esitysten. Luentomateriaalit löytyvät maanantaista 9.10.2023 lähtien tapahtuman kotisivuilta.

NÄYTTELY

Tapahtumassa on näytteilleasettajia, joiden tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua koko päivän alkaen klo 8.00. Voit myös tehdä hankintoja näyttelystä niin kotiin kuin työpaikallekin. Näytteilleasettajaluettelo ja -pohjakartta löytyvät tapahtuman kotisivuilta.

PALAUTELOMAKE JA UUTISKIRJE

Palautelomake aukeaa heti tapahtuman päätyttyä tapahtuman kotisivuilla. Varhaiskasvattaja -tapahtumien kehittämisideoita ja koulutusaiheita voit ehdottaa kotisivuillamme www.varhaiskasvattaja.fi.  Sieltä pääset myös tilaamaan uutiskirjeemme, jossa käsitellään varhaiskasvatuksen ajankohtaisia asioita ja kerrotaan uusista tapahtumistamme.

LASKUTUS JA PERUUTUSEHDOT

Laskut lähetetään laskutusosoitteen mukaisesti.
Peruutusehdot: ”Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 6.9.2023. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö”. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi. Verkkokauppaoston peruuttaneilta palautetaan (6.9.2023 saakka) lipun summa vähennettynä 5 euroa toimistokuluja.

 MUUTA

Huomioithan hajusteyliherkkyydestä kärsivät osallistujamme ja vältät hajusteiden käyttöä tapahtumapäivänä, kiitos! Tapahtumassa tullaan mahdollisesti kuvaamaan lähinnä yleisluontoisia tunnelmakuvia tapahtumasta. Jos ehdottomasti et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä erikseen Globexin tapahtumainfossa, kun noudat nimikorttisi.